dittbesok

Ditt besök

Här kan du hitta svar på de vanligaste frågorna inför ditt besök och allmän information runt vårt utbud

Föreställningen


Här hittar du allmän fakta om våra föreställningar


Är ljudnivån hög på föreställningen?

Då vi vet att många små barn kommer för att se sina favoriter har vi sänkt ljudnivån betydligt så att ingen ska kunna bli rädd eller tycka det är obehagligt under föreställningen. Ta med hörselskydd om du vet att dina barn kan vara känsliga för ljud. Det finns även öronproppar att köpa i foajén om man vill.

Hur lång är föreställningen?

Föreställningen är ca 2 timme inklusive 20 minuters paus.

Får man videofilma föreställningen?

Att filma och ta bilder med mobiltelefon går bra, det är dock inte tillåtet att videofilma med professionell utrustning.

Hur hittar jag till Cirkus Scott / Cirkusplatsen?

1.Cirkusplatsen ligger på Gärdet: Adress: Lindarängsvägen / Greve von Essens väg.

2.Med Buss: Buss nummer 76 mot Ropsten samt buss 72 mot frihamnen stannar ett stenkast från Cirkusplatsen och busshållplatsen heter: Lindarängsvägen.

3.Tunnelbana: Tunnelbanans röda linje stannar både på Karlaplan samt Gärdet, närmaste stationen är Gärdet men det går bra att promenera från båda.

Finns det parkering vid Cirkusplatsen?

Ja det finns betalparkering på Sandhamnsgatan. Cirkusen har ingen egen parkering utan hänvisar till stadens parkeringsplatser.

Barn


Vi gillar dem! Här besvaras frågor om besöket för de små


Är föreställningen lämplig för små barn?

Då Barnens favoriter Babblarna är med så lämpar den sig för barn i alla åldrar!

Är det samma pris för barn och vuxna?

Nej det är det inte. Barn mellan 2-12 år betalar barnpris Över 12 år betalar man vuxen biljett. Barn under 2 år går in gratis.

Kan jag ha barnvagnen med mig in i tältet?

Inne i cirkusparken är barnvagn tillåtet men i själva föreställningsdelen kan vi av utrymmningsskäl inte tillåta barnvagnar. Uppställningsplats för barnvagnar finns inne i foajén.

Hur dags öppnar cirkusparken?

Cirkusparken öppnar 1 timme innan respektive föreställning och har även  öppet i pausen samt efter föreställningens slut! Varje station kostar 1 kupong och kan köpas PÅ plats.

Mat & Dryck


I tältet finns lättare förtäring som varmkorv, popcorn, sockervadd, varma och kalla drycker och annat smått och gott.


Biljetter & sittplatser


Här hittas information angående ditt biljettköp och platser


Hur får jag mina biljetter?

Du hämtar dina biljetter i cirkuskassan på plats senast 1 timme innan föreställningen börjar. Ta med dig bokningsbekräftelsen som du fått på mailen när du reserverade dina biljetter samt giltlig legitimation. Du kan också beställa hemskick från denna sida. Det kostar 80 kr.

Vad kostar cirkusparken?

Det kostar inget att gå in i cirkusparken, dock kostar varje aktivitet man väljer att göra sek 25:- eller så kan man köpa ett åkband för 200, då får man leka på alla stationer så mycket man vill.

Kan jag byta mina biljetter om jag vill gå en annan dag?

Det kostar 80:- per bokning att göra ändringar.

Kan jag lämna tillbaka mina biljetter?

Nej. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. Det innebär att du inte kan få pengarna tillbaka för köpt biljett.

Jag har problem med att köpa biljetter med Swedbank betalkort?

Ditt kort kan vara blockerat för online köp, kontakta Swedbanks kundtjänst så hjälper de dig att låsa upp det.

Hur dags släpper ni in till sittplatserna?

Ca 40 minuter innan föreställningens start öppnar vi insläppet. I Premium loge och Loge är det numrerade platser medan det i 1:a parkett och2:a parkett är först till kvarn som gäller.

Cirkus för alla


Vi tycker att alla ska kunna gå på cirkus! Här finner du svar om du har andra behov


Kan man som rörelsehindrad gå på Cirkus Scott?

Självklart, ring gärna i förväg eller säg till i kassan så hjälper vi gärna till och visar er till era platser.

Finns det rullstolsplatser?

Ja, det finns speciella rullstolsplatser. För att reservera dessa vänligen kontakta kontoret på: info@cirkusscott.se eller 08-6670980.

Var sitter jag med rullstol?

För personer som använder rullstol finns det tillgång till speciella handikapplatser till ett pris av 365:- / 265:- Boka dina biljetter genom att ringa oss på 08-667 09 80.

Vad betalar min ledsagare?

Ledsagare till rörelsehindrade och rullstolsbundna får också sitta på speciella handikapplatser till ett pris av 365:- Boka dina biljetter genom att ringa oss på 08-667 09 80.

Finns det syntolkning på Cirkus Scott?

Ja, det finns syntolkning på utvalda föreställningar. Arrangemanget syntolkas i samarbete med Robert Bronett samt Syntolkning Nu. För mer information och bokning kontakta Syntolkning Nu på telefon: 031-360 84 45, eller läs mer på www.syntolkning.nu

Tältet


Alla sittplatser i tältet har bekväma stolar med ryggstöd och i logerna är stolarna dessutom vadderade. Tältet värms även upp till en behaglig temperatur vid behov så att ingen någonsin behöver frysa.


Har Cirkus Scott en generell djurpolicy?


Cirkus Scott slutade helt att ha med vilda djur i sina föreställningar redan 2012. Cirkus Scott har endast ett fåtal nummer i föreställningen, då uteslutande med hundar och hästar. Våra hästar, ponnyer och hundar tas väl omhand och står i stora hagar under dagarna och tas in för att vila i sina hästboxar på nätterna. 1 dag i veckan så byter vi stad och färdas då i snitt ca 100-150 km. Då står våra älsklingar max 4 timmar i sin transport. Vi besöks i princip i varje stad av Länsveterinären som kontrollerar våra djur. Vi månar om våra hundar och hästar och om att alltid ha välskötta och glada djur än de vi har på Cirkus Scott.

Har du några andra frågor?


Kontakta då oss gärna!


Telefontider: Måndag-Fredag 9.00-13.00
Lördag-Söndag 9.00-11.00

info@cirkusscott.se
08 – 667 09 80
Vikingavägen 17 C 133 33 Saltsjöbaden