[vc_row][vc_column width=”1/6″]
[/vc_column][vc_column width=”2/3″ el_class=”om-cirkusscott”][vc_single_image image=”792″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1430327226949{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Mitt löfte: att alltid överraska

I 78 år har Cirkus Scott välkomnat sin publik – och nu är det äntligen dags att resa tältet igen. Det är dags att trollbinda er med en helt ny show, dags att bjuda er på helt nya överraskningar!

För det är just det jag vill: överraska. I min värld – cirkusvärlden – är allt möjligt. Jag vägrar låta mig begränsas av tveksamheter eller skepsis. Jag är en visionär och jag älskar galna idéer.  Ju galnare de är, desto mer välkomnar jag dem!

Så vad skiljer dagens Cirkus Scott från den cirkus mina förfäder grundade?

Till att börja med är vi mycket mer än bara en cirkus idag.  Vi har dels grundat en framgångsrik eventverksamhet mot företag, dels instiftat en hel liten cirkuspark till barnen i anslutning till cirkustältet. En annan stor skillnad är det värde vi sätter i att skapa unika cirkusshower. Varje år reser jag personligen runtom i världen för att rekrytera helt nya artister till en helt ny föreställning. Vår cirkus tar sig nya uttryck för varje år, den är aldrig helt densamma. Vi ser också till att varje show har en röd tråd, en historia, som både barn och vuxna kan relatera till och uppskatta.

Vi gör allt detta för att fortsätta överraska, för att aldrig någonsin bli tråkiga eller förutsägbara. När ni sett årets föreställning ska ni vilja komma tillbaka nästa år. Inte för att se samma show igen utan för att förra årets var så bra att ni undrar vad vi hittat på härnäst!

En av de finaste komplimanger jag fått under min karriär var från en 93-årig kvinna från Göteborg. Hon sa: ”Jag var 14 år första gången jag gick på Cirkus Scott och sedan dess har det blivit en årlig tradition för min familj. Idag är vi fem generationer här.”

Då kände jag att vi lyckats.

Välkomna till Cirkus Scott!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column]
[/vc_column][/vc_row]